Bites & Business vacsora – Szentendre és Dunakanyar
18415,00 Ft (Az ár az Áfát tartalmazza)
Szeretettel várunk 2024.11.20-án, 18:00-21:00-ig Schieszl Vendéglő és Borház (2011 Budakalász, Budai út 83.)
A vacsora helyszínéről:
A Schieszl család története egészen a XVIII. századig vezethető vissza. Schieszl János 1896-ban alapította a borozót. Az étterem azóta is folytatja és ápolja a hagyományt, de haladnak a korral. A 100 éves receptek- hurka, kolbász, mangalica sonka- az üknagypapa receptjei alapján készülnek, de ma már a modern technológia adta lehetőségek segítségével. Kedves kis családias gyöngyszem az étterem. Nemrég készült el a bővítés, amely nagyobb létszámú rendezvényeknek is otthont tud adni.
Választható előételek:
- Bükki camembert sütve (Sándor Tamás sajt manufaktúrából- birsalma, ánizsos chili dzsem, fenyőmag, pirítós)
- Kacsamell falatok, párolt körte, kéksajt mártás
Választható második fogások:
- Nógrádi sajtok, ízelítő (Gomolya roston, érlelt trappista rántva, füstölt sajt, kesudió, édesburgonya püré, jázmin rizs, zöldsaláta, gránátalmás céklakrém)
- Házi spenótos papardelle tészta pirított csirkemell falatokkal tálalva (sült fokhagymás sajtmártás, sült karfiol)
Választható desszertek:
- Bögrés süti aszalt gyümölcsökkel, maracujás öntettel
- pisztáciás étcsokoládé láva (vanília fagylalt, pirított pisztácia, erdei gyümölcsök)
*Italok: Szűrt víz
Ismerkedj meg más vállalkozó és vállalkozó szellemű nőkkel, cserélj tapasztalatot, mutasd meg a vállalkozásodat és fejlődj velünk!
Az esemény szervezője: Kutvölgyi Gabriella és Dézsi Réka
*A vacsorára való jelentkezést a megrendezés előtti napon 12:00 -kor zárjuk.
Leírás
Tájékoztatom, hogy az eseményen kép- és videófelvétel készül, amely megjelenhet a Honlapon és a közösségi média oldalakon.
Amennyiben nem kíván kép- és videófelvételen szerepelni, vagy megjelenni a Honlapon és a közösségi média oldalakon, kérem,
hogy a rendezvényen jelezze a helyszínen lévő koordinátornak. További információ az Adatkezelési tájékoztatóban olvasható.